Het totaalpakket van Aannemersbedrijf Paauwe

Het totaalpakket van ontwerpschets tot oplevering

Aannemersbedrijf Paauwe is in staat om grote en kleine verbouwprojecten in eigen beheer uit te voeren. Denk hierbij ook aan woning- en utiliteitsbouw. We bieden u een pakket dat uniek is binnen de bouwsector. Van uw allereerste bouwplannen tot een definitief ontwerp. De bouwvergunning, de uitvoering van uw wensen en tot slot de sleuteloverdracht: dat is pas een totaalpakket.

We bundelen onze krachten voor complete dienstverlening

Aannemersbedrijf Paauwe zit samen met Contek advies- en tekenburo en Schildersbedrijf Paauwe in hetzelfde pand. Daardoor profiteert u bij ons van een totaalpakket. Dat heeft als extra voordeel dat er voor het gehele traject maar één aanspreekpunt is. Tekeningen, vergunningen, de bouw en het schilderwerk: alles onder één dak.

Neem meteen contact op
Over nieuwbouw

Nieuwbouw

Lees meer
Over onderhoud

Onderhoud

Lees meer
Over timmerwerk

Timmerwerk

Lees meer
Machinale houtbewerking

Machinale houtbewerking

Lees meer
Over metselwerk

Metselwerk

Lees meer
Over stukadoorswerk

Stukadoorswerk

Lees meer
Over tegelwerk

Tegelwerk

Lees meer

Nieuwbouw

Aannemersbedrijf Paauwe heeft in de loop der jaren mooie projecten gerealiseerd. Vrijstaande woningen, geschakelde woningen, boerderijwoningen en meer. Heeft u al tekeningen van een ontwerp, dan kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Nog geen ontwerp of tekening? Dan kunnen wij samen met ons teken- en constructiebureau Contek-Serooskerke uw nieuwbouw van de eerste ontwerpschetsen tot aan de oplevering voor u verzorgen. Vakkundig begeleid en uitgevoerd. 

Vraag naar de mogelijkheden

Verbouw

Nieuwbouw te duur? Dan is verbouwen een heel goed alternatief. Voor het verbouwen van uw woning of bedrijfspand, maar ook voor badkamers, keukens en meer. Wij hebben in de loop van de tijd vele daken vernieuwd, badkamers gemoderniseerd en woningen geheel opgeknapt. De mogelijkheden zijn talrijk. Onze ervaren vakmensen hebben de kennis en knowhow om uw wensen op hoog niveau af te werken.

Onderhoud

Onderhoud is een belangrijk onderdeel van het behoud van uw woning of bedrijfspand. Goed onderhoud voorkomt later grote uitgaven aan herstel of aan vervanging van bijvoorbeeld daken, kozijnen of deuren. Aannemersbedrijf Paauwe heeft veel ervaring op het gebied van onderhoud. Denk aan het onderhouden van kozijnen, deuren, overstekken, goten, sloten en scharnieren. Ook voor het schoonmaken van goten, aanbrengen van kunststof gevelbekleding, trespa en rockpanel komen we naar u toe. Samen met Schildersbedrijf Paauwe zorgen we ervoor dat uw pand er weer netjes bij staat.

Timmerwerk

Wij zijn gespecialiseerd in timmerwerk. Houtskeletbouw, dakconstructies en natuurlijk ook in afbouwtimmerwerk. Onze opdrachten variëren van ruwbouw tot interieurbouw en zelfs maatwerk van kastenwanden. Bij ons is al uw timmerwerk in de juiste handen. Vraag naar de mogelijkheden om uw wensen te realiseren.

Machinale houtbewerking

In onze modern uitgeruste machinale werkplaats maken we alle soorten kozijnen, deuren, trappen, luiken en meer. Daarnaast behoren complete interieuronderdelen tot de mogelijkheden, zoals een bar in eikenhout of een complete inrichting van een receptie. Wij maken het allemaal.

Metselwerk

Ook voor metselwerken draaien we onze hand niet om. De renovatie van een bestaande muur of het metselen van nieuwe muren: we voeren alles vakkundig uit. Aannemersbedrijf Paauwe werkt samen met leveranciers die alle kleuren, formaten en afwerkingen in bakstenen leveren. Er is altijd een steen die aan uw wensen voldoet. Denk ook aan voegwerk en lijmwerk. 

Vraag naar de mogelijkheden

Stukadoorswerk

We bieden diverse soorten muurafwerkingen aan. Naast vlak stukadoorswerk (behang- of schilderklaar) kunt u kiezen uit andere soorten afwerkingen. Denk bijvoorbeeld aan sierpleister (spachtelputz), schuurwerk, pandomo of spuitwerk (spacspuitwerk). Dit zit standaard in ons pakket. Eventueel kan Schildersbedrijf Paauwe na het stukadoren de verdere afwerking verzorgen, zoals behang-, saus- en schilderwerk. 

Tegelwerk

Aannemersbedrijf Paauwe levert u graag een totaalpakket. Daarom zijn onze vakmensen ook bekwaam in tegelwerk. Keramische tegels en natuursteen plaatsen we moeiteloos op vrijwel alle ondergronden. Informeer naar de mogelijkheden voor vakkundig tegelwerk.

Vraag naar de mogelijkheden